COSMÈTICA NATURAL

Tenim una àmplia gamma de cosmètica facial i corporal natural.
Treballem sobretot amb la casa Alissi Bronte.
Cremes i sèrums amb efecte flash, il·luminador, antiarrugues, antitaques, factors de protecció solar facial de 15 i 50, mascaretes bio-fango, netejadores, locions, entre d’altres.
Crema super-slimming, oli anticel·lulític, oli podològic per la millor hidratació de peus, cremes hidratant, peeling corporal, entre d’altres.


TRACTAMENT DEL DOLOR

Disposem de cremes i ungüents ideals pel tractament del dolor, tant articular com d’esquena, per tendinitis, artitis, etc.
De la casa Isislen tenim el ph quirogel, en format de roll on i en pomada. Dóna una sensació de fred i calor alternat que ajuda a disminuir la inflamació de la zona afectada.
També tenim els ungüents de la casa Rhatma, els FENG vermell i blau per tractar diferents molèsties. La pomada Cremingel ideal per la realització d’esport continuat.
Parafina líquida, pel tractament de tendinitis, dolors de mans i/o peus. (Es pot fer a casa).


COMPLEMENTS DIETÈTICS

Treballem amb la casa Le Parc Institut.
www.leparcinstitut.com
Disposem d’una gamma molt àmplia de complements naturals que ajuden a equilibrar l’organisme sense bloquejar ni estimular cap funció orgànica, sinó buscant l’equilibri i el millor pel cos.
Poden ajudar a l'hora de seguir una dieta, com per a qualsevol problema que ens pugui sorgir: dolors articulars, restrenyiment, irregularitats menstruals, nutrició cel·lular, ansietat, acidesa, problemes digestius, gasos, colesterol, i moltes més coses.
Tenim Quinton, l’aigua de mar que ajuda a la nutrició cel·lular del nostre cos. Equilibra i ajusta els dèficits de minerals que tenim corregint així qualsevol problema de salut com gastroenteritis, acidesa orgànica, al·lèrgies, i moltíssimes altres coses. Està en format vial, així com el Nasal (netejar de fosses nasals), Dèrmic per afeccions de la pell, ocular per la sequedat ocular.


C. Verge de Montserrat, 2-14, local 10 · Tel. 640 58 46 39 · salut@dieteticaimassatges.com

Copyright © 2015: www.dieteticaimassatges.com | disseny: www.elenalosada.com